Premium Belgian Chocolate | No sugars added | With sweeteners from Stevia
 • Genieten! Dat vinden wij belangrijk. Eerst en vooral van de smaak van Chokay. Belgische chocolade in heerlijke combinaties. Zonder toegevoegde suikers, maar wel goed zoet met zoetstoffen uit natuurlijke bron. Dat is niet alleen heel bewust, maar ook verrekte lekker! Bij Chokay proef je de pure cacao. En de noten of vruchten waar we Chokay mee combineren. Dus niet vooral suiker.

  Waar wij ook van genieten is een fatsoenlijke prijs voor de cacaoboeren. Verantwoorde landbouwmethodes voor mens en milieu. Daarom kopen we voor Chokay duurzame cacao in. En gebruiken we natuurlijke ingrediënten. Je geniet dus nooit alleen van Chokay!

  revolutionary good chocolate
 • Over chocola kunnen we van alles zeggen maar eigenlijk is er maar één ding wat echt telt en dat is natuurlijk de smaak. En voor minder dan heel erg lekker doen we het niet. Chokay is dan ook verrekte lekker. Wij kunnen het weten want we hebben heel wat chocolade zonder toegevoegde suiker geproefd voordat we tevreden waren. Bij Chokay proef je de pure cacao. En de noten of vruchten waar we Chokay mee combineren. “Good chocolate” betekent voor ons ook een fatsoenlijke prijs voor de cacaoboeren. Verantwoorde landbouwmethodes voor mens en milieu. Daarom kopen we voor Chokay UTZ gecertificeerde, duurzame cacao in. Door de inkoop van UTZ gecertificeerde cacao steunt Chokay cacaoboeren die met respect voor mens en natuur heerlijke cacao maken. Lees meer over wat UTZ doet voor cacaoboeren en milieu op www.utz.org

  wonderful stevia
 • Stevia Rebaudiana Bertoni, roepnaam Stevia, is geen Italiaans supermodel maar de officiële naam van onze belangrijkste zoetstof. Megagroot in Japan, groeiende in Amerika en al eeuwen gebruikt door de Guarani. Wijze indianen uit de grensstreek tussen Paraguay en Brazilië. Waar Stevia zomaar in het wild groeit. Goed zoet en lekker bewust. Chokay dankt er zijn volle cacaosmaak aan. De Guarani hun slanke lijn. Net als alle Japanners die niet aan sumoworstelen doen. Stevia is dus eigenlijk een klein wondertje. Een zoetmaker van nature. Precies wat we nodig hadden voor Chokay.

  the flavours
 • Chocolade laat zich heerlijk combineren. Dus we zijn helemaal los gegaan bij het bedenken van de smaken voor onze chocolade. De ene smaakvolle combinatie na de andere hebben we geprobeerd en geproefd. Inderdaad, een mooi vak! De allerallerallerlekkerste zijn we ook echt gaan maken. Die mag jij proeven. Lees even mee met onze selectie:

  Tablets:     Dark Cacao Nibs - Milk Hazelnut Chunks
  Treats:      Dark Cranberries – Milk Peanut Rocks – Milk Almonds with a touch of Cinnamon

  Naar boven
sideenjoy